BLOG

Kennismaken met:

Joost van den Heuvel (25) komt uit het kleine dorpje Son en Breugel, naast Eindhoven (de gekste!). Met zijn vlotte babbel en liefde voor voetbal is Joost een mooie aanvulling op ons team. 

WAARVOOR MAG JE JOU MIDDEN IN DE NACHT WAKKER MAKEN?

Als het echt niet anders kan dan mag je mij altijd wakker maken voor een goede sportwedstrijd of een weekendje weg met vrienden.

WAT VERWACHT JE TE LEREN BINNEN LUMA GROUP?

Ik verwacht hier meer te leren op het gebied van Accountmanagement, het adviseren van opdrachtgevers en de diverse opties op het gebied van het opleiden van personeel en de bepaalde wetgevingen.

THUIS OP DE BANK, BINNEN IN EEN KROEG OF TE VINDEN OP EEN GROOT FESTIVAL?

Dan moet ik toch kiezen voor een bezoek aan de plaatselijke kroeg. Niks gaat boven een gemoedelijke avond stappen met vrienden.

HOE ZOUDEN JE FAMILIE EN JE BESTE VRIENDEN JE OMSCHRIJVEN?

Mijn familie en vrienden zouden mij omschrijven als iemand die sociaal is en voor iedereen klaar staat. Daarnaast ontbreekt het uiteraard ook niet aan een groot gedeelte Brabantse gezelligheid.

WAAROM HEB JE VOOR LUMA GROUP GEKOZEN?

Bij de Luma Group kan ik de volgende stap in mijn carrière zetten en mijzelf op zowel professioneel als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Daarnaast past de bedrijfscultuur bij mij en vind ik het prettig dat er als team wordt gewerkt en niet als individu.

WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

Ten eerste ben ik trots dat ik een onderdeel ben van de Luma Group. Daarnaast ben ik trots dat ik, tegen ieders verwachtingen in, mijn HBO diploma heb behaald en ik een kennissen -en vriendenkring heb waar ik altijd op terug kan vallen.

WAT IS HET SPANNENDSTE AVONTUUR DAT JE HEBT MEEGEMAAKT?

Het spannendste avontuur dat ik heb meegemaakt is dat ik in 2017 mijn eerste reis buiten Europa heb gemaakt, namelijk naar Bali. Het was een redelijk grote cultuurshock en aan het einde van de rit was ik ook blij om weer terug te zijn in Nederland maar ik had het voor geen goud willen missen. 

WAT STAAT ER NOG BOVENAAN OP JOUW BUCKETLIST?

Ik zou graag nog een keer een rondreis willen maken door Noord-Amerika. Het lijkt mij ontzettend gaaf om meer van dit land te ontdekken. Uiteraard wel wanneer de rust is wedergekeerd.

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!