BLOG

Kennismaken met:

Rick Punt (30) is werkzaam als Functioneel Beheerder bij Luma Group en actief bij Gemeente Amsterdam. Wat zijn functie zo mooi maakt en zijn leukste moment met Luma Group? Dat lees je hieronder.  

WAT WIL JE NOG BEREIKEN BINNEN JOUW CARRIÈRE?

Ik sta nog zo pril in mijn IT carrière dat ik dit moeilijk vind te beantwoorden. Er zijn zoveel kanten die ik op kan. Momenteel ben ik aan het kijken wat er nodig is om een Data Analist te worden.

WAAROM HEB JE GEKOZEN VOOR LUMA GROUP?

Ik heb gekozen voor Luma Group omdat de combinatie van het project dat zij voor mij hadden en het contact met Anne erg positief was. Daarnaast waren zij ook erg behulpzaam met het verkrijgen van mijn hypotheek.

WAT IS JOUW LEUKSTE LUMA GROUP MOMENT TOT NU TOE?

Het leukste moment tot nu toe is voordat ik officieel in dienst was toch al een kerstpakketje kreeg. Hierdoor voelde ik mij betrokken bij het bedrijf en zeker toen bleek dat het kerstpakket persoonlijk werd afgeleverd, dat vond ik erg bijzonder.

HEB JE TIPS VOOR EEN STARTENDE FUNCTIONEEL BEHEERDER?

Het leukste moment tot nu toe is voordat ik officieel in dienst was toch al een kerstpakketje kreeg. Hierdoor voelde ik mij betrokken bij het bedrijf en zeker toen bleek dat het kerstpakket persoonlijk werd afgeleverd, dat vond ik erg bijzonder.

HOE ZIET EEN WERKDAG VAN JE ERUIT?

Omdat de gemeente Amsterdam werkt via de Agile Scrum methode beginnen wij elke dag met een stand up. Hier kunnen wij bespreken waar iedereen tegenaan loopt. Het is de bedoeling om dit te beperken tot 15 minuten maar toch loopt het vaak uit. Dit komt ook omdat we elkaar maar één keer per week op kantoor zien en dan is het toch fijn elkaar elke dag even te spreken.

HOE WAS JOUW EERSTE KENNISMAKING MET LUMA GROUP?

Omdat de gemeente Amsterdam werkt via de Agile Scrum methode beginnen wij elke dag met een stand up. Hier kunnen wij bespreken waar iedereen tegenaan loopt. Het is de bedoeling om dit te beperken tot 15 minuten maar toch loopt het vaak uit. Dit komt ook omdat we elkaar maar één keer per week op kantoor zien en dan is het toch fijn elkaar elke dag even te spreken. 

WAT MAAKT JOUW FUNCTIE ZO MOOI?

Mijn functie is zo mooi omdat elke dag anders is. We proberen namelijk constant de applicatie te verbeteren voor de gebruikers. De ene dag ben je bezig met het verwerken en beantwoorden van meldingen. De volgende dag ben je bezig met het testen van aanpassingen op de testomgeving.

Collega’s worden?

Wil jij graag een collega worden van Rickof lijkt het jou gewoon leuk om deel uit te maken van het Luma Group team?

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande knop!

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!