BLOG

Kennismaken met:

Thijs van de Loo (24) komt uit Son en Breugel en volgt momenteel de studie Marketing / Commerciële Economie (CE) aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Thijs komt als Consultant stage lopen bij Luma Group. Dankzij zijn ervaring in de horeca is Thijs niet bang om een babbeltje te maken en weet hij klantgericht te werk te gaan. Thijs omschrijft zichzelf als een echte doener. Naast voetballiefhebber houdt hij van gezelligheid in de kroeg met zijn voetbalteam. Wij kijken ernaar uit om Thijs te kunnen begeleiden gedurende zijn stageperiode en zijn ontzettend blij met deze aanvulling op het team

HOE DENK JIJ HET LUMA TEAM TE KUNNEN VERSTERKEN?

Doordat ik sociaal en klantgericht ben vanuit mijn horeca verleden. Ik ben een doener, een teamspeler en pas me snel aan.

HOE ZOUDEN JE FAMILIE EN JE BESTE VRIENDEN JE OMSCHRIJVEN?

Mijn familie en vrienden zouden mij omschrijven als gezellig, sociaal en behulpzaam. Humor en sportief zijn ook zeker begrippen die in het lijstje voor zullen komen. 

WAAROM HEB JE VOOR LUMA GROUP GEKOZEN?

Mijn keuze voor Luma Group is gekomen omdat zij een groeiende organisatie zijn met veel mogelijkheden. Er wordt veel ruimte geboden voor mijn persoonlijke ontwikkeling en het is een volgende stap in mijn carrière.

WAT STAAT ER BOVENAAN JOUW BUCKETLIST?

Voor mij staat het noorderlicht bekijken en een rondreis door Azië bovenaan mijn bucketlist.

HOE ZIET JOUW IDEALE VAKANTIE ERUIT?

Mijn ideale vakantie is met een cocktail op het strand liggen en genieten van heerlijk eten. Daarnaast vind ik het belangrijk de omgeving te bezoeken en de bijhorende bezienswaardigheden te bewonderen.

THUIS OP DE BANK, BINNEN IN DE KROEG OF TE VINDEN OP EEN GROOT FESTIVAL?

Dan kies ik voor de kroeg, omdat ik op zondag na het voetballen hier ook vaak te vinden ben. Dit is het moment waar wij als team wel in uitblinken en ook veel plezier hebben.

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!