BLOG

Kennismaken met:

Vincent Bulham (30) komt uit het gezellige Brabant, Oss om precies te zijn. Na 7,5 jaar gewerkt te hebben bij zijn vorige werkgever, werd het tijd voor de volgende stap. Het plezier dat hij haalt uit het sociale contact met mensen kan hij perfect toepassen binnen deze functie.

HOE ZIET JE IDEALE VAKANTIE ERUIT?

Mijn ideale vakantie is een rondreis door Amerika. Dit heb ik al gedaan door West-Amerika, maar nu lijkt het me leuk om een rondreis te maken door Oost-Amerika en Canada. De steden en plekken die we willen zien zijn al uitgezocht.

WAT VERWACHT JE TE LEREN BINNEN LUMA GROUP?

Ik verwacht dat ik veel zal leren over Civiele Techniek en Geodesie. Voordat ik hier kwam werken, wist ik hier niet zo veel over. Daarnaast zal ik de juiste technieken onder de knie krijgen om het werk als recruiter zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

WAT DOE JE BUITEN JE WERK?

Buiten werk heb ik een zaalvoetbalteam met vrienden. Vorig seizoen heb ik ook gebasketbald, dit zal ik aankomend seizoen weer oppakken. Ten slotte kijk ik ook films en series in mijn vrije tijd.

WAT SPREEKT JOU AAN BIJ DE FUNCTIE ALS RECRUITER CIVIEL/GEO?

Wat deze functie mij aanspreekt is om mensen aan een zo leuk mogelijke baan te helpen. Voordat ik hier kwam werken wist ik ook niet zoveel over Civiele Techniek en Geodesie. Naar mate je hier meer over leert wordt het ook steeds interessanter.

WAAROM HEB JE VOOR LUMA GROUP GEKOZEN?

De reden waarom ik voor Luma Group heb gekozen is omdat het een ambitieus bedrijf is dat de laatste jaren erg gegroeid is. Daarnaast merk je bij Luma Group dat sfeer en gezelligheid net zo belangrijk is als resultaten behalen.

WAT IS JOUW FAVORIETE RESTAURANT/GERECHT?

Ik vind Bistro Louis in Oss een leuk restaurant om te eten. Maar ook H32 in Oss is een leuk restaurant om te borrelen.

HOE HEB JE DE EERSTE WERKDAG ERVAREN?

Mijn eerste dag was goed bevallen met name doordat ik goed ontvangen werd. Het is wel even wennen aan de nieuwe werkwijze en nieuwe termen. Maar de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd bevielen goed.

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!