BLOG

Kennismaken met:

Liv Vermaat (26) is werkzaam als HR Projectmedewerker P&O bij Luma Group en actief bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hoe haar werkdag eruitziet, hoe haar eerste kennismaking met Luma Group was en haar tip voor jou? Dat lees je hieronder.  

WAAR GAAT JE VOLGENDE REIS NAARTOE?

Mijn plan is om naar Colombia en Ecuador te gaan, maar ik heb nog niets geboekt. Het kan dus nog veranderen. 😊

De reden waarom ik een tijdelijk contract ben aangegaan, is omdat ik werken en reizen wil combineren. Op die manier blijf ik mij op zakelijk en avontuurlijk vlak ontwikkelen. 

WAT IS JOUW LEUKSTE LUMA GROUP MOMENT TOT NU TOE?

Het verbaast mij nog steeds hoe attent Luma Group is. Elke keer weer ontvang ik een leuke kaart of een cadeautje door de brievenbus! Bij de start, met mijn verjaardag en zelfs een zomerpakket.

HEB JE TIPS VOOR EEN STARTENDE HR (PROJECT)MEDEWERKER?

Geef aan waar je energie van krijgt en wat je graag wil leren. Verder is het ook altijd belangrijk om feedback op te vragen bij je collega’s en leidinggevende, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Tot slot: heb geduld, want je kan niet vanuit de schoolbanken meteen HR-manager worden. 😊

HOE ZIET EEN WERKDAG VAN JOU ERUIT?

Elke werkdag is voor mij anders, omdat ik zelf bepaal wanneer ik mijn werkzaamheden uitvoer – tenzij er natuurlijk een deadline aanhangt. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven van werkprocessen, organiseren van evenementen / workshops en het vernieuwen van bestaande concepten.

Verder werk ik mee aan verschillende projecten zoals;  leiderschapsontwikkeling, onboarding, integriteit en daarnaast pak ik nog wat routinetaken op zoals het beantwoorden van mailboxen. 

HOE WAS JOUW EERSTE KENNISMAKING MET LUMA GROUP?

Via de telefoon met de altijd vrolijke Maarten. Nadat ik een aantal weken was gestart, heb ik ook nog koffie gedronken met Maarten. Wij zijn namelijk eigenlijk bij elkaar gekomen via LinkedIn en Job, de reizende Recruiter van Luma Group.

WAT MAAKT JOUW FUNCTIE ZO MOOI?

De vrijheid in het oppakken van verschillende werkzaamheden en een leuk, jong team.

Collega’s worden?

Wil jij graag een collega worden van Liv of lijkt het jou gewoon leuk om deel uit te maken van het Luma Group team?

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande knop!

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!