BLOG

Kennismaken met:

Sylke van Rossum (19) woont in het altijd mooie Uden en is rechtstreeks vanuit de schoolbanken bij Luma Group aan de slag gegaan. Sylke heeft recentelijk namelijk haar opleiding Junior Assistent Accountant afgerond aan het Koning Willem 1 College. Naast dat deze jongedame wel raad weet met cijfertjes, kan ze ook goed overweg met een stick en een bal. In haar vrije tijd besteedt ze namelijk veel uurtjes op het hockeyveld. Voor gezelligheid is Sylke ook altijd te porren, waardoor ze perfect aansluit bij het Luma Group team. Wij zijn blij met deze topper!

HOE ZOUDEN JOUW FAMILIE EN VRIENDEN JE OMSCHRIJVEN?

Mijn familie en vrienden zouden mij omschrijven als een lieve en sociale meid die voor iedereen klaar staat en houdt van gezelligheid. 

WAT VERWACHT JE TE LEREN BINNEN LUMA GROUP?

Recent heb ik mijn opleiding Junior Assistent Accountant afgerond. Ik verwacht daarom binnen Luma Group dat ik voldoende ervaring op ga doen als Financieel Administratief Medewerker. Daarnaast hoop ik mezelf te kunnen blijven ontwikkelen binnen het vak. 

WAAROM HEB JE VOOR LUMA GROUP GEKOZEN?

Vanaf het eerste moment was ik gelijk enthousiast! Binnen de functie zijn veel wisselende werkzaamheden, wat voor mij toch echt wel een must is. Hierdoor heb ik voldoende uitdaging gedurende de dag. Daarnaast biedt Luma Group veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en op zakelijk gebied te blijven groeien. Ook de sfeer binnen het bedrijf en de collega’s voelde direct goed, waardoor de keuze snel was gemaakt!

WAAR WIL JE GRAAG NOG EEN KEER OP VAKANTIE?

Een specifieke plek heb ik niet perse. Zolang het er lekker weer is en ik met een cocktail aan het strand kan liggen, ben ik al snel tevreden. Maar als ik dan toch 2 plekken mag kiezen, zou ik graag nog een keer een kijkje willen nemen op Curaçao of Bali.  

WAT IS JOUW FAVORIETE RESTAURANT / GERECHT?

Een favoriet restaurant heb ik niet echt, maar ik ga graag bij een Italiaan eten. Een lekkere pasta behoort namelijk toch wel tot mijn lievelingseten. Ook kan je mij ‘s nachts wakker maken voor een heerlijk gevuld bord sushi. 

WAT DOE JE GRAAG BUITEN JE WERK?

Buiten mijn werk ga ik graag met vrienden en vriendinnen een wijntje drinken en borrelen op het terras. Daarnaast speel ik in Dames 1 bij Hockeyclub Uden en geef ik training aan jeugdteams. Ook houd ik van een dagje shoppen en op z’n tijd ben ik te vinden op een festival.

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!