0413-356094 info@lumagroup.nl

BLOG

Kennismaken met:

Dennie van Rixtel (24) komt uit Beek en Donk en is na zijn ervaring in de horeca het avontuur bij Luma Group aangegaan als Consultant. Waar we Dennie in de nacht voor wakker kunnen maken? Een potje gamen én bami met saté, ofwel iemand met smaak. Dennie is te omschrijven als gezellig, leergierig en iemand die van aanpakken houdt. Kortom, een goede aanvulling op ons team. Wij kijken in ieder geval ontzettend uit naar de samenwerking bij Luma Group en kunnen niet wachten om hem nog beter te leren kennen!

Hoe zouden je familie en je beste vrienden je omschrijven?

Ik denk dat mijn familie en vrienden me zouden omschrijven als eerlijk en doelbewust, die een tikkeltje eigenwijs is.

Waarom heb je voor Luma Group gekozen?

Ik heb voor Luma Group gekozen, omdat het een jonge en dynamische organisatie is waar veel mogelijkheden liggen. Daarnaast houd ik van een leuke uitdaging, waarvan ik overtuigd ben dit bij Luma Group te vinden.

Waar word jij super-enthousiast van?

Ik word super-enthousiast van winnen en ben erg competitief. Zo vind ik het leuk om in mijn vrije tijd op professioneel niveau te gamen. Daarnaast ga ik met vrienden graag een biertje/cocktail drinken in het café.

Hoe denk jij het Luma team te kunnen versterken?

Ik heb 6 jaar in de horeca gewerkt, waar ik erg klantgericht te werk ben gegaan. Gedurende deze periode heb ik goed leren omgaan met mensen, daarnaast ben ik altijd in voor een grapje en gezelligheid. Dit zal mij zeker helpen bij mijn huidige dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast heb ik ruim 1,5 jaar bij Picnic gewerkt. Hier ben ik in een rol als magazijnmedewerker doorgegroeid naar teamleider en uiteindelijk heb ik hier de kans gekregen om als recruiter aan de slag te gaan.

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Het maken van een rondreis door Amerika lijkt me heel gaaf, met name een lange reis langs de kust is iets wat me enthousiast maakt.

Als je een beroemdheid zou mogen ontmoeten, wie zou dat zijn?

Ik houd er zo nu en dan erg van om een serie te kijken. Eén serie is me altijd bijgebleven, namelijk Breaking Bad. Deze serie heb ik maar liefst 5 keer gezien en daarom lijkt het me ook vet om de hele cast van Breaking Bad te ontmoeten.