0413-356094 info@lumagroup.nl

BLOG

Kennismaken met:

Joost van den Heuvel (25) komt uit het kleine dorpje Son en Breugel, naast Eindhoven (de gekste!). Met zijn vlotte babbel en liefde voor voetbal is Joost een mooie aanvulling op ons team. 

Hoe zouden je familie en je beste vrienden je omschrijven?

Mijn familie en vrienden zouden mij omschrijven als iemand die sociaal is en voor iedereen klaar staat. Daarnaast ontbreekt het uiteraard ook niet aan een groot gedeelte Brabantse gezelligheid.

Waarom heb je voor Luma Group gekozen?

Bij de Luma Group kan ik de volgende stap in mijn carrière zetten en mijzelf op zowel professioneel als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Daarnaast past de bedrijfscultuur bij mij en vind ik het prettig dat er als team wordt gewerkt en niet als individu.

Waar ben je het meest trots op? 

Ten eerste ben ik trots dat ik een onderdeel ben van de Luma Group. Daarnaast ben ik trots dat ik, tegen ieders verwachtingen in, mijn HBO diploma heb behaald en ik een kennissen -en vriendenkring heb waar ik altijd op terug kan vallen.

Wat is het spannendste avontuur dat je hebt meegemaakt?

Het spannendste avontuur dat ik heb meegemaakt is dat ik in 2017 mijn eerste reis buiten Europa heb gemaakt, namelijk naar Bali. Het was een redelijk grote cultuurshock en aan het einde van de rit was ik ook blij om weer terug te zijn in Nederland maar ik had het voor geen goud willen missen.

Waarvoor mag je jou midden in de nacht wakker maken?

Als het echt niet anders kan dan mag je mij altijd wakker maken voor een goede sportwedstrijd of een weekendje weg met vrienden.

Wat verwacht je te leren binnen Luma Group?

Ik verwacht hier meer te leren op het gebied van Accountmanagement, het adviseren van opdrachtgevers en de diverse opties op het gebied van het opleiden van personeel en de bepaalde wetgevingen.

Thuis op de bank, binnen in een kroeg of te vinden op een groot festival?

Dan moet ik toch kiezen voor een bezoek aan de plaatselijke kroeg. Niks gaat boven een gemoedelijke avond stappen met vrienden.

Wat staat er nog bovenaan op jouw bucketlist?

Ik zou graag nog een keer een rondreis willen maken door Noord-Amerika. Het lijkt mij ontzettend gaaf om meer van dit land te ontdekken. Uiteraard wel wanneer de rust is wedergekeerd.

Kennismaken met:

Vincent Bulham (30) komt uit het gezellige Brabant, Oss om precies te zijn. Na 7,5 jaar gewerkt te hebben bij zijn vorige werkgever, werd het tijd voor de volgende stap. Het plezier dat hij haalt uit het sociale contact met mensen kan hij perfect toepassen binnen deze functie.

Wat spreekt jou aan bij de functie als Recruiter Civiel/Geo?

Wat deze functie mij aanspreekt is om mensen aan een zo leuk mogelijke baan te helpen. Voordat ik hier kwam werken wist ik ook niet zoveel over Civiele Techniek en Geodesie. Naar mate je hier meer over leert wordt het ook steeds interessanter.

Waarom heb je gekozen voor Luma Group?

De reden waarom ik voor Luma Group heb gekozen is omdat het een ambitieus bedrijf is dat de laatste jaren erg gegroeid is. Daarnaast merk je bij Luma Group dat sfeer en gezelligheid net zo belangrijk is als resultaten behalen.

Wat is jouw favoriete restaurant/gerecht?

Ik vind Bistro Louis in Oss een leuk restaurant om te eten. Maar ook H32 in Oss is een leuk restaurant om te borrelen.

Hoe heb je de eerste werkdag ervaren?

Mijn eerste dag was goed bevallen met name doordat ik goed ontvangen werd. Het is wel even wennen aan de nieuwe werkwijze en nieuwe termen. Maar de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd bevielen goed.

Hoe ziet je ideale vakantie eruit?

Mijn ideale vakantie is een rondreis door Amerika. Dit heb ik al gedaan door West-Amerika, maar nu lijkt het me leuk om een rondreis te maken door Oost-Amerika en Canada. De steden en plekken die we willen zien zijn al uitgezocht.

Wat verwacht je te leren binnen Luma Group?

Ik verwacht dat ik veel zal leren over Civiele Techniek en Geodesie. Voordat ik hier kwam werken, wist ik hier niet zo veel over. Daarnaast zal ik de juiste technieken onder de knie krijgen om het werk als recruiter zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat doe je buiten je werk?

Buiten werk heb ik een zaalvoetbalteam met vrienden. Vorig seizoen heb ik ook gebasketbald, dit zal ik aankomend seizoen weer oppakken. Ten slotte kijk ik ook films en series in mijn vrije tijd.