0413-356094 info@lumagroup.nl

DE BEST BETAALDE STARTERFUNCTIES

6. Junior Inspecteur Openbare Ruimte

€1800- €2200 | Opleidingsniveau: MBO4

Wat ga je leren?

Jij gaat je bezighouden met het inspecteren van de groene openbare ruimte. Voor diverse projecten ben je bezig met het controleren van het onderhoud van het openbaar groen. Zo controleer je of de uitvoerende partij zich wel aan de contractuele afspraken houdt of dat er bepaalde afwijkingen zijn. Je mist niks en zorgt voor een nauwkeurige terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

In het begin ga je ontzettend veel ervaring opdoen binnen diverse vlakken van de groene openbare ruimte. Je zal cursussen volgen op het gebied van beeldbestekken en hoe aannemers het openbare groen bijhouden. Op den duur ga jij je steeds meer thuis voelen binnen het vakgebied en kan je ook adviezen gaan uitbrengen richting aannemers en overheden hoe de inrichting en het beheer van de openbare ruimte efficiënter kan worden ingericht.

Je zal een coördinerende rol vervullen of eventueel als Beleidsmedewerker aan de slag kunnen.

5. Junior Landmeter / Maatvoerder

€1800- €2400 | Opleidingsniveau: MBO / HBO

Wat ga je leren?

In het begin ga je met een ervaren Landmeter op pad om te assisteren. Tijdens het assisteren leer je om te gaan met de nieuwste en modernste apparatuur. Samen met de ervaren Landmeter ga je waterpassen, detailmetingen, maatvoeren van een bouw en metingen voor het waterschap.  

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Dankzij de doorgroeimogelijkheden kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag gaan als volwaardig Landmeter. Tevens zal je ook intern worden opgeleid voor het uitvoeren van funderingsinspecties.

4. Junior Civieltechnisch Medewerker

€2200 – €2400 | Opleidingsniveau: MBO / HBO

Wat ga je leren?

Jij bent een belangrijke schakel in het civiele proces. Zo controleer en verwerk je aangeleverde data en opwerk je AutoCAD tekeningen naar ontwerp. In de tussentijd word je opgeleid om te werken met Civil3D, denk hierbij aan het bouwen van 3D modellen, aansluiten op ontwerp, dwarsprofielen generen uit modellen en volumes berekenen. Je leert van je collega’s of een erkend training center.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Dankzij de veelzijdige werkzaamheden er is de mogelijkheid om door te groeien naar diverse functies. Het is mogelijk om je te specialiseren maar ook diverse functies in één te bekleden. Je kan hierbij denken aan functies als: Werkvoorbereider, Calculator, (jr.) Projectleider, Autocad-tekenaar, Civil3D-Engineer.

3. Junior GEO-ICT

€2200 – €2400 | Opleidingsniveau: HBO

Wat ga je leren?

Jij weet binnen de chaos van verschillende datasets de focus te houden en een gedegen advies te geven richting de stakeholders. Je gaat met diverse vraagstukken aan de haal waarin je diverse datasets gaat verwerken naar rapportages. Dit zal je gaan doen met diverse softwarepakketten zoals Python, ArcGIS, R en/of FME.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Dit is jouw eerste stap binnen de Geodesie. In de loop der tijd duik je steeds verder in dit wereldje. Op den duur ga jij jezelf specialiseren binnen een van de bovenstaande programma’s en word je de interne en externe vraagbaak. Middels diverse cursussen / opleidingen ontwikkel jij jezelf verder in het vakgebied.

2. Junior Vergunningverlener / Toezichthouder

€2200 – €2600 | Opleidingsniveau: WO

Wat ga je leren?

Je behandelt omgevingsaanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningsverlening of -wijziging. Een plan mag absoluut geen gevaar opleveren voor de bewoners, gebruikers en omgeving. Hier ben je dan maar ook al te bewust van. Je houdt contact met de aanvrager en voert het vooroverleg.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

In het begin behandel je kleine plannen maar hoe meer kennis en ervaring je opdoet, des te complexer de vergunningsaanvragen worden. Jij groeit uiteindelijk door naar de specialist op het gebied van WABO.

1. Junior Ecoloog

€2200 – €2600 | Opleidingsniveau: WO

Wat ga je leren?

Als Junior Ecoloog werk je nauw samen met de Ecologen in de gebieden. Het gaat hierbij om concrete klussen zoals het maken van een gebiedsvisie en kwaliteitstoetsen. Afhankelijk van de kennis, vaardigheden en urgentie zullen ook andere werkzaamheden aan de orde zijn. Opdrachtgevers kunnen zijn: gemeentes, provincies, waterschappen, woningcoöperaties en terrein beherende organisaties.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

In de eerste jaren dien je een rol als junior te vervullen. Door vlieguren te maken is het uiteindelijk de bedoeling om naar een rol als Ecoloog en Sr. Ecoloog te groeien. Natuurlijk kun je ook een stap zijwaarts maken om vervolgens als Projectleider Ecologie aan de slag te gaan.

CONTACT ME!

Maarten van de Goor

Heb je hulp nodig of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met mij!

maarten@lumagroup.nl | 06-52649529