/* UA-153519280-1 */ Blog | lumagroup.nl
0413-356094 info@lumagroup.nl
Selecteer een pagina

BLOG

Kennismaken met..

Rick Punt (30) is werkzaam als Functioneel Beheerder bij Luma Group en actief bij Gemeente Amsterdam. Wat zijn functie zo..

Kennismaken met..

Aan de slag bij.. Inmiddels is het alweer drie maanden geleden dat Ronald Goosen bij ons LUMA-station uitstapte voor een nieuwe uitd..

Kennismaken met..

Bart Jansen (27) is vanaf november 2021 in dienst bij Luma Group. Bart is werkzaam als Assistent Projectleider bij Ploegmakers Cult..

Kennismaken met..

Toine Cooymans (21) komt uit het dorpje Den Dungen. Anne van den Boogaard (21) komt uit de buurt van Uden. Boekel om precies te zijn..

HOE SUSTAINABLE BEN JIJ?

9 jaar tot het jaar 2030. Nog 9 jaar om van de wereld een betere plek te maken, conform de opgerichte Sustainable Development Goals..

Kennismaken met..

Joost van den Heuvel (25) komt uit het kleine dorpje Son en Breugel, naast Eindhoven (de gekste!). Met zijn vlotte babbel en liefde voor..

Kennismaken met..

Vincent Bulham (30) komt uit het gezellige Brabant, Oss om precies te zijn. Na 7,5 jaar gewerkt te hebben bij zijn vorige werkgever..

@HOME

Mensen met een vitaal beroep, bouwvakkers en onze landmeters/maatvoerders gaan nog “gewoon” dagelijks naar hun werk toe maar..

MILIEUVRIENDELIJK CARNAVAL

Laatst vroeg iemand mij: “denk je wel aan je footprint?”. Ik probeer wel op grote foot te leven maar aan mijn voetprint denk ik niet..

Gissen of gassen!

Zaterdag 23 november, ik kijk uit mijn raam in Las Palmas over de Canarische weilanden, het regent even kort. Zou het maar ik had er geen..