0413-356094 info@lumagroup.nl

BLOG

Kennismaken met..

Thijs van de Loo (25) komt uit Son en Breugel en volgt momenteel de studie Marketing / Commerciële Economie (CE) aan de Fontys Hogeschool in..

Kennismaken met..

Stephanus Timpico (25) in inmiddels acht maanden werkzaam als Medewerker Servicedesk bij Luma Group en actief bij de Gemeente Amsterdam. Wat..

 

Kennismaken met..

Rick Punt (30) is werkzaam als Functioneel Beheerder bij Luma Group en actief bij Gemeente Amsterdam. Wat zijn functie zo mooi maakt en zijn..

Kennismaken met..

Aan de slag bij.. Inmiddels is het alweer drie maanden geleden dat Ronald Goosen bij ons LUMA-station uitstapte voor een nieuwe uitdaging. Hij is..

Kennismaken met..

Bart Jansen (27) is vanaf november 2021 in dienst bij Luma Group. Bart is werkzaam als Assistent Projectleider bij Ploegmakers Cultuurtechniek te..

Kennismaken met..

Toine Cooymans (21) komt uit het dorpje Den Dungen. Anne van den Boogaard (21) komt uit de buurt van Uden. Boekel om precies te zijn. Ze heeft..

HOE SUSTAINABLE BEN JIJ?

9 jaar tot het jaar 2030. Nog 9 jaar om van de wereld een betere plek te maken, conform de opgerichte Sustainable Development Goals..

Kennismaken met..

Joost van den Heuvel (25) komt uit het kleine dorpje Son en Breugel, naast Eindhoven (de gekste!). Met zijn vlotte babbel en liefde voor voetbal is Joost..

Kennismaken met..

Vincent Bulham (30) komt uit het gezellige Brabant, Oss om precies te zijn. Na 7,5 jaar gewerkt te hebben bij zijn vorige werkgever, werd het tijd voor..

@HOME

Mensen met een vitaal beroep, bouwvakkers en onze landmeters/maatvoerders gaan nog “gewoon” dagelijks naar hun werk toe, maar honderdduizend..

MILIEUVRIENDELIJK CARNAVAL

Laatst vroeg iemand mij: “denk je wel aan je footprint?”. Ik probeer wel op grote foot te leven maar aan mijn voetprint denk ik niet dagelijks..

Gissen of gassen!

Zaterdag 23 november, ik kijk uit mijn raam in Las Palmas over de Canarische weilanden, het regent even kort. Zou het maar ik had er geen actieve..