Verlengde Velmolen 5 - 5406 NT Uden
0413 - 35 60 94
info@lumagroup.nl

Expertises

IEDEREEN ZOEKT

… WIJ VINDEN

LinkedIn, Monsterboard of Nationale Vacaturebank: in de zoektocht naar personele versterking zijn dit handige tools. Maar niets weegt op tegen een sterk eigen netwerk! Wij bij Luma Group gaan daarom uit van onze eigen kracht, netwerk en ervaring. Met hier en daar een beetje hulp van de grote online jongens.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

UITEENLOPENDE VRAGEN. EÉN DOEL.

Ieder vraagstuk is anders en elke klant is uniek. Dat vraagt om zeer wisselende expertise. Luma Group komt altijd met een passend advies voor uw organisatie. Hier een greep uit wat we doen.

DETACHERING

Detacheren is de oplossing om de juiste kennis, ervaring en capaciteit op het juiste moment in te zetten. Luma Group weet uw wensen niet alleen te koppelen aan de benodigde kennis, maar ook aan de juiste persoon.


VACATURES

Dreams can come true! Ben je opzoek naar een volgende stap in je professionele loopbaan of ben je net afgestudeerd en staat je carrière staat nog in de startblokken? Wij weten de juiste vacature te vinden bij jou ambities!

RECRUITMENT

Heeft uw organisatie een vacature lang openstaan? Hoe groter de kans is dat deze minder opvalt tussen de andere vacatures. Wij helpen graag in de zoektocht naar de beste kandidaat ofwel naar “someone who can get the job done.

CONSULTING

IT is steeds meer verweven in onze samenleving. De komst van 5G en IoT zorgen voor veel nieuwe innovaties. Luma Group is specialist op het gebied van Cloud Consultancy. Wij kijken samen met u naar kansen en bijkomende kostenbesparingen.

LUMA Group B.V.                       ADRES: 
+31 (0)413 – 35 60 94                Verlengde Velmolen 5 
info@lumagroup.nl                      5406 NT Uden (Brabant)

DIRECT CONTACT
Copyright Luma Group B.V.
All rights reserved