Verlengde Velmolen 5 - 5406 NT Uden
0413 - 35 60 94
info@lumagroup.nl

Recruitment

Op zoek naar de perfecte kandidaat?

Wij vinden wat u zoekt.

Uw organisatie heeft al een tijdje een openstaande vacature geplaatst. Helaas krijgt u weinig respons en de kandidaten die zich melden zijn niet precies wat u zoekt. Hoe langer de vacature onvervuld blijft, hoe minder deze opvalt tussen de andere vacatures.Wij vinden graag de beste kandidaat voor uw functie!

Ongeacht of u nu op zoek bent naar een GIS specialist, Civil 3D tekenaar, een Landmeter/Maatvoerder, een Big Data Analist, Cloud specialisten of een Pointcloud engineer: Luma Group is het antwoord op uw vraag naar deze specialist.

Werving van nieuw personeel doen wij zowel via ons eigen netwerk als online middels door ons zelf ontworpen “recruitment analyses system”. Professionaliteit staat daarbij voorop. Hebben wij een selectie gemaakt van geschikte kandidaten dan benaderen wij hen persoonlijk. Vervolgens bepalen we, bijvoorbeeld door een assessment, welke persoon de beste kandidaat is voor de functie.

Executive Search
Heeft u een C Level positie openstaan? Dan is Luma Group u graag van dienst met Executive Search. Dit is speciaal ontwikkeld voor het topmanagement. Bij C-Level is het spanningsveld tussen persoonlijk leiderschap en strategisch leiderschap van de organisatie van groot belang. Met onze kennis en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat uw propositie weten in te vullen. Neem voor de mogelijkheden persoonlijk contact met ons op.

VACATURES