/* UA-153519280-1 */ Over ons | lumagroup.nl
0413-356094 info@lumagroup.nl
Selecteer een pagina

OVER ONS

Jong geleerd is oud gedaan

Wie is Luma Group

De beste ideeën ontstaan in de kroeg. Nóg betere tijdens de après ski. Hoog in de Oostenrijkse Alpen is dan ook de knoop doorgehakt en is Luma Goup ontstaan. De basis is simpel: afspraak is afspraak en belofte maakt schuld. Een tijd later en een aantal pallets met koffiebonen verder mogen we best trots zijn op waar we nu staan. Met ons enthousiaste team van collega’s werken we samen met de leukste partners van Nederland. In ons inspirerende kantoor komen we dagelijks tot nieuwe ideeën en durven we dan ook met trots te zeggen dat we onze tijd ver vooruit zijn.

Ons team

Dagelijks zijn we met ons jonge en enthousiaste team bezig om onze partners maximaal te ontzorgen en onze professionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. Naast onze vaste kern werken we samen met een team van bevlogen freelancers, die zich bezighouden met vaak complexe projecten. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat we onze partners te allen tijde kunnen voorzien van de juiste expertise.

Maarten van de Goor

Managing Partner

Vincent Bulham

Consultant

Anne van den Boogaard

HR-Consultant

Thom van de Goor

Accountmanager
 

Joost van den Heuvel

Accountmanager
 

Yara Elemans

Office Manager
 

Toine Cooymans

Consultant
 

Freelance

Experts in hun vakgebied en altijd present! Inmiddels vormen ze een vast onderdeel van ons team en zijn we maar al te blij met ze: onze freelancers.

Daphne Weersink

Marketing communicatie

Rob van den Broek

Financial Controller

Job Willems

Recruiter

TRUFFEL – Office Dog

Graag stellen we je voor aan onze kantoorhond Truffel! Want eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij ons dagschema beter kent dan wie dan ook. Truffel staat op om 6:25 uur, íets eerder dan zijn collega’s. Kwispelend bereidt hij ons alvast voor op onze werkdag. Gedurende de dag kan Truffel ons op de minuut nauwkeurig vertellen wanneer het lunchtijd is (of zou moeten zijn) en weet hij perféct aan te geven wanneer het tijd is voor een koffiebreak. Bossche bollen wordt Truffel niet vrolijk van; verse Brabantse worstenbroodjes passen meer in zijn straatje.