Verlengde Velmolen 5 - 5406 NT Uden
0413 - 35 60 94
info@lumagroup.nl

Over Ons

WIE IS LUMA GROUP

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN

De beste ideeën ontstaan in de kroeg. Nóg betere tijdens de après ski. Hoog in de Oostenrijkse Alpen is dan ook de knoop doorgehakt en is Luma Group geboren. De basis is simpel: afspraak is afspraak en belofte maakt schuld. Anderhalf jaar en een aantal pallets met koffiebonen verder mogen we best trots zijn op waar we nu staan. Met ons enthousiaste team van collega’s werken we voor de leukste organisaties van Nederland. In ons inspirerende kantoor komen we dagelijks tot nieuwe ideeën en durven we dan ook met trots te zeggen dat we onze tijd ver vooruit zijn.

ONS TEAM

Dagelijks zijn we met ons jonge en enthousiaste team bezig om onze klanten maximaal te ontzorgen en onze kandidaten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. Naast onze vaste kern werken we samen met een team van bevlogen freelancers, die zich bezighouden met vaak complexe projecten. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat we onze partners te allen tijde kunnen voorzien van de juiste expertise.

Maarten van de Goor

Managing Partner

Luit de Jong

Managing Partner

Thom van de Goor

Accountmanager

Yara Elemans

Office Manager

FREELANCE

Experts in hun vakgebied en altijd present! Inmiddels vormen ze een vast onderdeel van ons team en zijn we maar al te blij met ze: onze freelancers.

Daphne Weersink

Marketing communicatie

Rob van den Broek

Financial Controller

Job Willems

Recruiter

Jimmy Arends

Recruiter

SJEF – OFFICE DOG

Graag stellen we je voor aan onze kantoorhond Sjef! Want eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij ons dagschema beter kent dan wie dan ook. Sjef staat op om 6:25 uur, íets eerder dan zijn collega’s. Kwispelend bereidt hij ons alvast voor op de werkdag. Gedurende de dag kan Sjef ons op de minuut nauwkeurig vertellen wanneer het lunchtijd is (of zou moeten zijn) en weet hij perféct aan te geven wanneer het tijd is voor een koffiebreak. Bossche bollen wordt Sjef niet vrolijk van; een goede Twentse bakleverworst past meer in zijn straatje.

LUMA Group B.V.            ADRES:
+31 (0)413 – 35 60 94
      Verlengde Velmolen 5
info@lumagroup.nl            5406 NT Uden
 
DIRECT CONTACT
Copyright Luma Group B.V.
All rights reserved