OVER ONS

GET TO KNOW US

Wie is Luma Group?

Met ons enthousiaste team van collega’s werken we samen met de leukste professionals en partners van Nederland. In ons inspirerende kantoor komen we dagelijks tot nieuwe ideeën en durven we dan ook met trots te zeggen dat we onze tijd ver vooruit zijn.

Onze missie is dat iedereen een uitdaging heeft, waarbij je energie krijgt van het werk en jezelf van toegevoegde waarde voelt.

Zowel persoonlijk als voor je omgeving.

Wij zijn van mening dat de inhoud van het werk de komende jaren sterk veranderd door o.a. automatisering waardoor ook vereiste skills veranderen. Doordat technologische ontwikkelingen, AI en automatisering steeds meer standaard werk overnemen, komt de focus van het werk te liggen op andere aspecten. Zo ontstaat er focus op taken die computers niet kunnen vervullen.

De inhoud van werk zal meer gefocust zijn op managen, organiseren, communiceren en het toepassen van expertise. Voor werknemers worden de skills emotionele intelligentie, creativiteit, zelfsturend vermogen, kritisch denken en empathie belangrijker.

Vanuit Luma Group spelen we hierop in middels opleiding, begeleiding en advies. We volgen actuele ontwikkelingen op de voet en nemen onze collega’s en partners hierin mee. 

Onze kernwaarden is de reden waarom professionals en klanten voor ons kiezen:

Passion for people

Passie voor de mensen om ons heen, is wat ons als team drijft en succesvol maakt. Onze oprechte interesse in onze collega’s, kandidaten en partners wordt door onze omgeving als uniek ervaren. Een core value waar we aan vasthouden en wat ons werk zo leuk maakt. 

Keeping promises

Belofte maakt schuld! Voor ons de normaalste zaak van de wereld, ofwel afspraak is afspraak. Een kernwaarde waarvan we niet zonder kunnen.

Act passionately

Alles wat we doen is met passie, plezier en enthousiasme. De glimlach op het gezicht van onze collega’s, kandidaten en partners is waar wij het voor doen. 

Think dynamically

Onze filosofie is altijd één stap vooruit te zijn en doelbewust te zijn van de volgende mogelijkheden. Stoppen is geen optie. We kijken vooruit naar de volgende stap en succes. 

Ons Team

Dagelijks zijn we met ons jonge en enthousiaste team bezig om onze partners maximaal te ontzorgen en onze professionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. Naast onze vaste kern werken we samen met een team van bevlogen freelancers, die zich bezighouden met vaak complexe projecten. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat we onze partners en professionals te allen tijde kunnen voorzien van de juiste expertise.

Maarten

van de Goor

Managing Partner

Naast dat Luma Group dé grote trots is van Maarten, is hij ook enorm trots op zijn grote vriend Truffel. Maar wist je dat Maarten met nóg een viervoeter de nodige uurtjes spendeert? Zijn paard Snuitje stoomt hij meerde malen per week goed klaar, zodat ze samen de eerste titel weten te pakken bij meerdere wedstrijden.

Thom

van de Goor

Accountmanager

Deze man houdt niet van stilzitten. Voetbal, tennis, fitness en de nodige biertjes drinken, niets is hem te gek. En dit meerdere keren in één week gepropt. Waar hij wel even goed voor gaat zitten? Een goede pot Ajax, maar nóg belangrijker; zijn clubje TOP Oss. Als het maar met sport te maken heeft, want bij Thom geldt: een dag zonder sport, is een dag niet geleefd.

Vincent

Bulham

Consultant

Padel, padel, padel en nog eens padel (oké, soms nog een potje zaalvoetbal). Vincent zijn hobby, je kan het al raden, is padel. Zo brengt hij in de weekenden de nodige uurtjes met zijn vrienden door op de padelbaan. Daarnaast heeft deze fanatiekeling het hele Luma Group team ook al eens op de padelbaan weten te krijgen. Uiteraard zijn wij de beroerdste niet.

JOOST
VAN DEN HEUVEL
Accountmanager

Kom je aan PSV, dan kom je aan Joost. Elke wedstrijd wordt tot in de details geëvalueerd door van den Heuvel. Daarnaast fluit Joost zelf ook de nodige wedstrijdjes weg. Als hij zelf niet op het veld te vinden is, dan wel in de kroeg met een glas bier en een paar dartpijlen in zijn hand. Misschien te vaak zijn verdriet weg moeten drinken na alle PSV-grapjes hier op de werkvloer? (-;

TOINE
COOYMANS
Accountmanager

Het muziekgenre van onze Toine? ‘’Herrie’’ zoals hij het zelf verwoord. Geen hardstyle-feestje waar Toine niet te vinden is. In plaats van vóór de DJ-booth staat deze partyanimal er ook regelmatig achter om zijn eigen plaatjes te draaien.

THIJS
VAN DE LOO
Consultant

Thijs heeft in het begin een kijkje genomen in onze keuken, niet letterlijk.. gewoon op de werkvloer. Na zijn stageperiode is hij gezellig blijven plakken. Naast voetballen en pijltjes gooien, houdt deze sportieveling ook van een balletje slaan op de golfbaan. 

SYLKE
VAN ROSSUM
Financieel Administratief Medewerker

Deze jongedame is niet vies van een balletje slaan op het hockeyveld. Máár combineert het sportieve graag met het gezellige: onder het genot van een hapje en een drankje brengt zij haar tijd buiten kantoor graag door. Het verzorgen van de vrijdagmiddagborrel kan je dus aan haar wel overlaten! (-;  

ROB
VAN DEN BROEK
Financial Controller (Freelance)

Als Excel en het boekhoudprogramma Exact Online een kind zouden krijgen, dan zou onze Rob geboren zijn. Zijn tweede taal is de taal van de cijfers. Naast dat hij een rekenwonder is, heeft Rob ook nog eens een hart van goud én verzamelt hij op iedere plek waar hij komt een pet. Zie hier zijn verzameling!

3

ARLETTE

IKELE

HR adviseur

Onze Arlette is een echt gezelligheidsdier. Ze zorgt voor een top sfeertje op kantoor en wordt blij van samenwerken met haar leuke collega’s. Wat ze buiten kantoortijd doet? Samen een spelletje doen! Verder leest ze, kookt ze de lekkerste maaltijden en dat natuurlijk het liefst met vrienden en familie. Wat ook altijd van de partij is? Muziek. Gegarandeerd een feestje met deze dame!

JUUL

PRIEMS

Consultant

Onze nieuwste aanwinst: deze stoere dame! In haar vrije tijd staat ze graag in de sportschool voor een boksles, maar daarnaast geniet ze ook enorm van lekker eten, drinken en gezelligheid. Met al wat ervaring op zak én als enige dame in het salesteam, is ze er klaar voor om iedereen omver te blazen! You go girl.

BABS
HOGEVEEN
Marketing- & communicatiemanager (Freelance)

Kijk hier onze spetter uit (het verre) Zwolle! Ingevlogen om onze marketing eens flink op te schudden. Ze heeft oog voor alles wat ‘mooi’ is. Generalist (da’s namelijk haar specialisme ;-)) in marketing, communicatie, branding & grafisch design. Je hoort het al: creativiteit stroomt door haar aderen! 

Truffel
Kantoorhond

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Truffel ons dagschema beter kent dan wie dan ook. Gedurende de dag kan Truffel ons op de minuut nauwkeurig vertellen wanneer het lunchtijd is (of zou moeten zijn) en weet hij perféct aan te geven wanneer het tijd is voor een koffiebreak. Bossche bollen wordt Truffel niet vrolijk van. Verse Brabantse worstenbroodjes passen meer in zijn straatje.