Verlengde Velmolen 5 - 5406 NT Uden
0413 - 35 60 94
info@lumagroup.nl

Yara

Yara

als Junior Office
MANAGER

Omdat we op onze administratie tot over de oren in het papier- en regelwerk zaten, kwamen we er niet onderuit om op zoek te gaan versterking. We zijn dan ook inmiddels maar wat blij met Yara in ons team!

Gillend naar huis? Ik heb mijn eerste periode bij Luma Group als fijn en leerzaam ervaren. Stiekem zou ik niet zeggen dat ik hier pas een aantal maanden werk. Vanaf mijn eerste dag werd ik leuk ontvangen en opgenomen binnen het team. Ik heb al veel geleerd, maar ben nog zeker niet uitgeleerd. Ik doe mijn best om alles zo goed en snel mogelijk op te pakken. Ik ga elke dag met een goed gevoel van huis, dit vind ik erg belangrijk als je ergens fulltime werkt. Kort samengevat: ik ga niet gillend naar huis, maar juist gillend van enthousiasme van huis 😊.

Hoe beschrijf jij jouw collega’s? Collegiaal en in voor een lolletje. Ik vind dat mijn collega’s goed op elkaar ingespeeld zijn en voor elkaar klaarstaan, hoe druk ze het ook zelf hebben met hun ‘eigen’ werkzaamheden. Ik krijg de uitleg en de hulp die ik nodig heb, aan wie ik het ook vraag. Het werk wordt gewaardeerd en een eigen inbreng is altijd welkom. Er hangt een fijne sfeer op de werkvloer. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt, is iedereen in voor een leuk praatje en een lolletje.