0413-356094 info@lumagroup.nl

WAT TALENTEN OVER ONS ZEGGEN

”Luma Group is een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke organisatie. Ze hebben mij geholpen met het vinden van een baan en bedrijf dat bij me past. Ik waardeer de interesse dat ze hebben in de medewerker. Al ging het contact niet over zakelijke en sociale onderwerpen, dan was het wel om even te vragen hoe het met je gaat of om een kop koffie te drinken en bij te praten. Dit is een team waar je je altijd welkom en thuis zult voelen.”

– Julinda Dyli, Projectleider en GIS Specialist

”Ik heb de samenwerking met Luma Group altijd als prettig ervaren. Enerzijds door het vertrouwen dat ik van begin af aan heb gekregen. Anderzijds door de open communicatie met Luma. Laagdrempelig, vriendelijk en heel fijn contact.”

– Floris Groenewold, Trainee Landmeter

”Een organisatie waar je persoonlijke drijfveren op 1 staan. Luma Group is een platte organisatie die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en dit waarborgt door vaak en regelmatig contact te hebben. Het gaat om begeleiding en kwaliteit! De beste professionals doen wat hij/zij willen en waar zijn/haar talenten liggen.”

– Jeroen Holzhauer, Medewerker BOR Gegevensbeheer

”Luma Group zorgt voor de baan die bij jou past! Met goede communicatie verliep mijn samenwerking uitstekend en heb ik doelstellingen kunnen bereiken. Als advies geef ik daarom, dat aansluiten bij Team Luma voor zowel de carrière starter als gevorderde een verstandige keuze zal zijn.”

– Rawish Kewal, Service Medewerker

”Dankzij Luma Group heb ik een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Ze denken vooral in oplossingen en niet in problemen. Er wordt gewerkt met korte lijntjes, ze zijn vriendelijk en vooral menselijk. Kortom: alles was top geregeld! ”

– Björn Preus, Senior Exploitation Engineer