BLOG

Wij zijn fd gazelle!

Yes! Voor de 2e keer zijn we uitgeroepen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.
We zijn genomineerd in de regio Zuid in de categorie klein. Daar zijn we natuurlijk óntzettend trots op!

Teamprestatie

Opnieuw genomineerd! Niet alleen een beloning voor onze groeiambitie, maar ook voor het harde werk van onze medewerkers, gewaardeerde klanten en support van onze vaste partners. 

“Voor de 2e keer geselecteerd zijn als FD Gazelle is voor ons een bevestiging dat we als Luma Group samen succesvol zijn. Een absolute teamprestatie waar we allemaal erg trots op zijn! De samenwerking met onze medewerkers en klanten maakt dat dit gelukt is. Daar zijn we dankbaar voor en blij mee! Zo kunnen we samen blijven groeien.” aldus Maarten, eigenaar van Luma Group. 

OVer fd gazellen

Voor de 21e keer organiseert Het Financieele Dagblad in Theater Tivoli (Utrecht) op donderdag 21 november 2024 de FD Gazellen Awards. Eén van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Daarbij worden 927 FD Gazellen bekroond voor hun bovengemiddelde groei. 

Het criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2021-2023), naast nog andere geldende criteria. Alles kan je hier lezen.