BLOG

Aan de slag bij...

Inmiddels is het alweer drie maanden geleden dat Ronald Goosen bij ons LUMA-station uitstapte voor een nieuwe uitdaging.

Hij is namelijk bij ProRail aan de slag gegaan als Project Manager, binnen de afdeling Assets & Bedrijfsvoering.

Het project behelst, binnen het Cluster Ketenbeheer, het opzetten van Ketenmonitoring vanuit ICT. Dit was echter de initiƫle opdracht, maar in samenwerking met zijn collega aan Assetmanagement, werd de opdracht omgebogen om gezamenlijk het Ketenbeheer aan te pakken over de assen Technologie, Organisatie en Processen binnen het nieuwe Europese treinbeveiligingssysteem waar ProRail mee bezig.

Het doel is, in het kort gezegd, van analoge naar digitale treinbeveiliging op Europees niveau. Dit doet hij met zoveel enthousiasme dat ProRail nog een project had, die nieuw elan nodig had. Het betreft hier een LCM-project (Life Cycle Management) voor de vervanging van componenten langs de baan die End-of-Life zijn.

Ronald, wij wensen je nogmaals veel plezier en succes. Op een mooie tijd bij ProRail!

#ICT #Projectmanagement #Consultancy #ProRail #ERTMS #LumaGroup

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!