BLOG

Kennismaken met:

Toine Cooymans (21) komt uit het dorpje Den Dungen. Toine is werkzaam als Consultant. Met zijn kennis over de Civiele markt, weet hij het Luma team de perfecte aanvulling te bieden. Anne van den Boogaard (21) komt uit de buurt van Uden. Boekel om precies te zijn. Ze heeft net haar HBO studie HRM met een dikke 9 weten af te ronden. Nu is het tijd om het ‘echte’ leven in te gaan. Anne gaat fulltime deelnemen aan het Luma Group team als Consultant. Natuurlijk zijn wij apetrots op onze twee nieuwe toppers. Net zoals zij zelf, hebben ook wij ontzettend veel zin in de komende tijd!

Toine

HOE ZOUDEN JE FAMILIE EN JE BESTE VRIENDEN JE OMSCHRIJVEN?

Ik denk dat ze mij zullen omschrijven als loyaal en behulpzaam. Eigenwijs zal ook zeker niet in het lijstje ontbreken.

Anne

HOE ZOUDEN JE FAMILIE EN JE BESTE VRIENDEN JE OMSCHRIJVEN?

Mijn familie en vrienden zouden mij omschrijven als een sociaal en gezellig persoon die altijd klaarstaat voor anderen. Ik ben altijd in voor een feestje en vind het fijn om omringd te zijn door leuke en gezellige mensen.

WAAR WORD JIJ SUPER-ENTHOUSIAST VAN?

Ik word super-enthousiast van het feit dat we binnenkort (hopelijk) weer leuke dingen met z’n allen kunnen doen. De feestjes, etentjes en terrasjes heb ik de afgelopen tijd het meest gemist.

WAAROM HEB JE VOOR LUMA GROUP GEKOZEN?

De reden dat ik voor Luma Group heb gekozen, is omdat zij er voor mij heel erg uitsprongen terwijl ik aan het kijken was naar mijn vervolgstap na mijn studie. De vacaturetekst was erg leuk, de gesprekken waren heel spontaan en interessant en natuurlijk spreekt het werk me enorm aan. Daarnaast is Luma Group een ambitieuze en groeiende organisatie waar ik me graag bij wil aansluiten.

HOE DENK JIJ HET LUMA TEAM TE KUNNEN VERSTERKEN?

Ik denk dat mijn klantgerichte instelling een goede toevoeging kan zijn aan het team. Ik richt me vooral op de service en zorg ervoor dat iedereen goed en snel geholpen wordt.

HOE ZIET JOUW IDEALE VAKANTIE ERUIT?

Mijn ideale vakantie is in een warm land, met stranden en leuke stadjes om te bezoeken en lekker eten. Eigenlijk een combi dus tussen op het strand liggen en mooie plekken bezoeken. groeiende organisatie waar ik me graag bij wil aansluiten.

WAT IS JOUW FAVORIETE SEIZOEN EN WAAROM?

Mijn favoriete seizoen is de zomer. Lekker aan het zwembad, lange dagen en natuurlijk een reisje op z’n tijd.

WAT STAAT ER NOG BOVENAAN OP JOUW BUCKETLIST?

Een reis maken naar Lapland. Het lijkt me daar enorm mooi om het Noorderlicht te zien, op een sneeuwscooter te rijden, te ijsvissen en op een slee met husky’s ervoor te sleeën. Lapland lijkt me gewoon een prachtig land.

WAT IS HET SPANNENDSTE AVONTUUR DAT JE HEBT MEEGEMAAKT?

Buiten het avontuur dat ik hier bij Luma Group aanga, denk ik dat mijn spannendste avontuur vorig jaar was. Toen heb ik een half jaar in Barcelona gewoond voor mijn stage bij Hotel Arts. Daar heb ik vijf maanden veel mogen leren en genoten van de cultuur, mensen en Spaanse zon.

WAT VERWACHT JE TE LEREN BINNEN LUMA GROUP?

Ik verwacht binnen Luma Group de juiste technieken te leren om mijn rol als Consultant zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast verwacht ik veel te leren over IT en de Civiele Techniek. Op dit moment weet ik hier namelijk nog niet zoveel over, maar hoop hierover snel meer kennis te krijgen.

Ben je nog niet klaar met lezen?

Check de voorgaande blog!